Overnachtingen in alle comfort bij B&B Vinkenbos bij Leuven

Logeren in B&B Vinkenbos betekent kennis maken met echte gastvrijheid. Kies uit ons uitgebreid gamma ontbijten of bereid een smakelijk hapje in de gemeenschappelijke gastenkamer en droom weg bij het uitzicht op de binnenkoer en op de paardenpiste.

We bouwden onze ontbijtruimte om tot een multifunctionele ruimte met kookhoek waar u zelf een eenvoudige maaltijd kan bereiden. Trek er de koelkast open en geniet van een uitgebreide selectie aan frisdranken en Belgische bieren. Gebruik ook zonder problemen de microgolf, het espressoapparaat, de waterkoker en de extra televisie. Pak gerust een boek, een stripverhaal of een gezelschapsspel. U bent hier thuis.

Gaat u erop uit? Bestel dan probleemloos uw picknick, warm hapje of diner-bij-terugkomst.

Onderging u een ingreep? Herstelt u van een ongeluk of hospitalisatie? Dan is B&B Vinkenbos de perfecte plaats om weer op adem te komen. Kom op krachten in alle comfort en onder het toeziend oog van een verpleegkundige. Neem contact met ons op voor een verkennend gesprek. Dan bekijken we samen wat mogelijk is om u met de beste zorgen te omringen.